Alakformáló masszázs

Alakformáló maszsázs

Az alakformáló masszázs az olyan területeken fejt ki fogyasztó hatást, mint a comb, a csípő, vagy a has. A masszőr a megfelelő masszázs technika segítségével ezeket a kritikus pontokat „támadja”, úgynevezett nyirokmasszázst végez, mely fokozza az adott területek vérellátását, beindítja a méregtelenítést, és a salakanyagok távozását is elősegíti. Az alakformáló masszázs segítségével fokozódik az anyagcsere, és a zsírsejteken végzett speciális nyomómozdulatok miatt szokták a zsírégető masszázs névvel is illetni. A masszázs alatt a masszőr speciális olajokkal és krémekkel fokozza az alakformáló masszázs hatását.


Az alakformáló masszázs egyik hatalmas előnye, hogy az átlagos fogyási módszerekkel ellentétben a masszázs után nem kell megküzdenünk a lógó bőrrel, mert az alakformáló masszázs segíti a sejtmegújulást, regenerálja a bőrt, és a méreganyagok távozásával a bőr is bársonyossá válik.
A lefogyáshoz, a szép alakhoz persze nem elég a zsírégető, alakformáló masszázs, de a megfelelő diétával és életmód változtatással kombinálva tökéletes lesz az összhatás.  Bár önmagában az alakformáló masszázs nem elég hozzá, de használható a cellulitisz elleni harc kiegészítésére is.